ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΗΜΙ

Image

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Η εταιρεία μας είναι μέλος του Παγκύπριου οργανισμού σήμανσης . Έμπειροι εγκεκριμένοι εκτιμητές για την καλύτερη σας εξυπηρετήσει. Με υπευθυνότητα, συνέπεια και απόλυτη εχεμύθεια αγοράζουμε τα χρυσά και ασημένια σας κοσμήματα με τη μέγιστη αντικειμενική τους αξία.

Με απόλυτη εκτίμηση και την ειλικρίνειά που μας διακατέχει η The Prime Gold & Silver Buyer σας υπόσχεται την καλύτερη και ψηλότερη τιμή της αγοράς όπως και την καλύτερη συναλλαγή.

Στην The Prime Gold & Silver Buyer δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην ασφάλεια της συναλλαγής και των αγαπημένων σας αντικειμένων. Γι’ αυτό τον λόγο πραγματοποιούμε διπλούς και τριπλούς ελέγχους κατά τη συναλλαγή, παρουσία του πελάτη και την κατανόηση του πελάτη πως γίνεται ο έλεγχος, λειτουργώντας έτσι με απόλυτη διαφάνεια και διακριτικότητα.

Εκτίµηση Δωρεάν


Δίκαιες και έντιμες συναλλαγές!


100% Εχεμύθεια


Image

Άμεση πληρωμή & εξυπηρέτηση


Ασφάλεια


Ψηλές τιμές στην αγορά


ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ & ΑΣΗΜΙ ΣΑΣ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ; ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΜΕ ΤΗΝ PRIME GOLD & SILVER BUYER!

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Στην The Prime Gold & Silver Buyer στόχος μας είναι να διασφαλίζετε την καλύτερη δυνατή τιμή για τα τιμαλφή σας με απλές και διαφανείς διαδικασίες, αφού όλα γίνονται παρουσία του πελάτη με αξιοπιστία κι εγκυρότητα.

Αγοράζουμε Χρυσό και Ασήμι, καινούργια παλιά, χρυσά κοσμήματα, χρυσές λίρες, καθαρό χρυσό, τα οποία δεν σας χρειάζονται πλέον και θα θέλατε να τα πωλήσετε.

Η κοστολόγηση της τιμής του χρυσού σας ακολουθείτε καθημερινά από τις διεθνείς τιμές των πολύτιμων μετάλλων όπως αυτές διαμορφώνονται στα διεθνή χρηματιστήρια. Για το δικό σας συμφέρον " The Prime Gold & Silver Buyer" θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να κάνουμε συναλλαγή μαζί σας.

Image

Αγοράζουμε Χρυσό και Ασήμι, καινούργια παλιά, χρυσά κοσμήματα, χρυσές λίρες, καθαρό χρυσό, τα οποία δεν σας χρειάζονται πλέον και θα θέλατε να τα πωλήσετε.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πουλίου - Καπότα 37Β, 1035 Παλλουριώτισσα, Λευκωσία, Κύπρος

ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00-19:30
Σάββατο: 10:00-19:00

FOLLOW US